>ÖLfestivalen (SMÖF) och lite annat gulligt

>

Igår på dagen så åkte vi och hälsade på Per, Frida och deras Inez (som också var på besök hemma i Söderbärke). Det är ju rätt kul att när Perra ringde till Simon (de är ju gamla barndomskompisar) för att berätta att han skulle bli pappa i maj så kunde Simon säga "Ehhh… Jag med!". Så senare den våren så pluppade först våran Tuva ut i slutet på April och drygt två veckor senare kikade deras Inez ut.

Jag och Tuva har inte träffat dem sedan de var ett par månader, så det skulle verkligen bli kul att se hur Inez växt!

Sötaste Inez.

Tuva gillade att leka med Inez skogstraktor med stockar som man kunde plocka på och av. Söta Inez ville ge Tuva kramar (jag fick också en!) men Tuva var lite skeptisk och stel som en pinne. Jag tror nog att vi får börja öva lite på kramar här hemma… Hehe.

Efter "playdaten" så blev det till att åka tillbaka med Tuva till sin farmor och farfar så vi kunde svira om och åka tillbaka för middag där det vaknades mängder med paj och jag åt så att magen stod i alla möjliga hörn. Gott med paj! Men det var inte så optimalt att vara i "palt-koma" när man ska på ölprovning senare visade det sig… Hm… Det var svårt att få utrymme för ölen i magen. Damn it!

Men vi provade iallafall en drös med sorter och efter mycket smakande så hade jag kommit fram till min favorit bland fat-ölen och min favorit bland flask-ölen. Och när jag börjar läsa lite nogrannare så var det samma öl! Sigtuna någonting. Haha!

Ölprovning av första ölen "Söderbärke festival öl", sådär tyckte jag. Men det kan ju bero på att jag inte var så sugen eftersom magen var full av paj.

Simon står och kikar i häften och väljer och vrakar bland all öl! (Men tyvärr var många sorter, och speciellt de jag ville ha, slut…)

Senare så fick vi plats vid ett bord och satt där, snicksnackade och drack god öl. Mums!

En mycket bra helg har jag haft. Mycket, mycket bra. Massor av god mat, trevlig sällskap under hela helgen och sovmorgon BÅDE lördag och söndag.

Fler såna här helger tack.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *