>Och så kommer back-bilderna!

>

Jag knäppte bara bilder i backen sista dagen, var lite rädd för att ta med min nya fina kamera ut i backen efter de krascharna jag gjort… Och vad gör jag då? Jo, en super krasch till. Haha! Tur att det var mycket mjuk snö just där, fast iofs, hade det inte vart det så hade jag inte ramlat heller. Offpist var det, så klart. För hur kul är det att bara åka upp och ner i en backe?

Duktiga Kevin åkte skidor och tog alltid sikte och åkte mot största hoppet i backen. Sötnosen!

Jag och Tim (brorsan) sitter i backen och väntar på de andra.

Tre av fyra brorsor (minsta var ju inte med upp) på väg från liften. Sen Phille som kraschat i mjuksnön. Phille är ju på väg hem från sjukan nu med gips hela benet från tårna och upp över hela låret. Stackars!

Första bilden är ett bevis på hur mycket snö det var när vi skulle åka på ett ställe. Upp över pjäxorna. Härligt. Och sen jag och Julia i liften.

Första bilden är vi på väg ut i lös-snön brevid backen och andra är det lite häng i väntan på att Pappa skulle leta fram Julias skida som försvunnit långt ner i snön.

Det är ju defenitivt inte bästa skidåkningen där vi var, men det är otroligt familjevänligt och vi har ju familjer nu. Dessutom är det ändå kul att åka med familjen så det var inte så tokigt utan riktigt skoj!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *