>Nytt till mamman!

>

På vägen till bussen så hämtade jag ut ett paket från h&m som jag väntat lääääääänge på, hade glömt att jag beställt från vårkatalogen som ska levereras v1 och så stod det att allt skulle levereras samtidigt… Men detta ville jag ju ha NU!

Dessutom innehöll paketet fyra julklappar som jag ju helst också vill ha innan v1.

  1. Finstickad tröja med fina detaljer på axlarna för 99:-
  2. Skinnhandskar med nitar som jag kikat på i butik tusen gånger, och vart på väg att köpa säkert 100 gånger men så klickade jag hem dem istället till slut. Ur fina, men aningens dyrare än mina vanliga stickade fingervantar för typ 19.50:- för 5 stycken som jag brukar ha…
  3. Paljett-topp med paljetter för ynka 49.50:-! Jag kände verkligen att jag behöver ha färg i min garderob nu…
  4. Söt oversized topp med fina detaljer på axlarna. I love it!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *