>Nytt till den stora skeptikern

>

Ja allt jag kom hem med igår passade ju inte tipptopp, så det som var för litet fick jag byta. Hon ÄR stor min lilla tjej. På Polarn o pyret så trodde de inte att den 1,5-åring kunde ha en 52-54 storlek på mössan, men jodå. Att sen köpa storlek 24 och 25 (!!!) på skor kändes ju helt galet. Men det är ju för att hon ska få i en socka också.

Detta var iallfall vad jag kom hem med idag:

Det blev en svart och vitrandig mössa i streachigare tyg + fleece istället för den cerisa. Och så ett par vanthållare slog jag till på, har hört att de är svåra att få tag på?

Prinsess-skor istället för de rosa som jag köpte igår, dessa var dyrare men kändes rejälare. Det kanske kan vara så att man får vad man betalar för? Skeptikern Tuva tyckte iallafall att kronan var fin, för såna har ju prinsessor på huvudet, men hon ville inte ha på sig skorna.

Ett par andra svarta stövlar blev det som "fin" skor. Jobbigt att traska runt i varmaste och största stövlarna när man kanske bara ska åka och handla antar jag. Så då kommer de här väl till pass. Men Tuva gillade dem inte…

Det är ju lite tråkigt måste jag säga att Tuva har blivit så otroligt skeptiskt till nya saker, hon vägrar att ens ta i det ofta och bara säger "Mamma!" och pekar på mig och menar att jag ska ha det, inte hon. Och försöker man sätta på henne det så blir hon JÄTTE, JÄTTE arg. Men, men, det löser sig.

Om Tuva själv får välja så blir det så här:

Knalla runt barfota i stövlarna inomhus hellre än nya fina skor, och hellre de gamla vår mössorna än nya varma mössorna.

"Hmmm… Vad tusan är det för nytt skräp som ligger i min möss-låsa?!?! Det här går ju inte att ha, jag får fortsätta att ha min kära gamla jordgubbsmössa helt enkelt."

"Iofs, jag har ju mammas gamla kepa att varva jordgubbsmössan med, det borde jag ju klara mig på i vinter. Klart jag gör. Jajamensan."

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *