>Nytt i väsk-samlingen

>

Jaha, och där bröt jag mitt shoppingförbud. Ganska mycket tidigare än i slutet på februari och nästan bara 2 veckor eller något efter att jag gett mig själv det. Duktigt värre. Men jag kunde inte låta bli när jag såg den här lilla fina väskan hängde så ensam (eller inte…) och var nedsatt till endast 50:- inne på Kappahl.

Jag tycker iallafall att den kompleterade min väsksamling fin-fint. Och 50:- är ju praktiskt taget ingenting så visst räknas det inte? Visst kan man säga att mitt shoppingförbud fortfarande är intakt (om man ens kan säga så? Någon som kan svenska här?).

Nu: BAD och skrubb, jag slog till på en brun utan sol idag (räknas utanför shoppingförbudet) så då ska man ha en fin grund och så ska nog jag med kunna ha lite färg på lördag då det är partaj! Yey!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *