>Nytt från Monki i garderoben och en hjälpande hand

>

Jag var förbi både Gina Tricot, h&m, Vila och Monki idag och det kändes, klämdes och provades (det gäller ju att passa på när man är själv utan lillan på stan). Dock var jag inte riktigt bekväm med mig själv, och tur var väl det iofs. Men jag ångrar som tusan att jag inte provade ett par snygga svarta byxor med dragkedja som jag såg på Vila… Och så glömde jag ju bort Bikbok.

Detta från Monki fick följa med hem iallafall:

Ett kort linne som jag kikat på tidigare men tänkt att, "nej, det där sitter inte bra på mig" men det gjorde det! Jag ska ha ett vitt långt linne under för att springa och visa magen vet jag inte om jag är redo för.

Tuva ville vara med och hjälpa till och knäppa kort. En blivande fotograf kanske?

En mjuk, lång, fin och enkel cardigan i en mörk cerise färg (tycker inte riktigt att det stämmer överens med bilden).

Nu ska jag plocka fram salt&vinäger chipsen och slå pappa en signal för att höra hur det gick på vasan innan Beck börjar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *