Nyklippt tjej!

Idag när vi kommit hem från dagis så låg vi och myste lite på soffan och då lyckas bökis-Tuvis rycka loss ett par hårstrån från hennes huvud. Världen gick självklart under ”Jag vill haaaaaa låååååååångt håååååååååår!!!”. När jag förklarade att det bara var några hårstrån, och att det inte gör något eftersom hon fortfarande har lika långt som tidigare så vart hon istället tjurskalllig och sa ”Då vill jag ha kort hår”. Så vart det en liten diskussion om att jag ju kunde klippa henne kort om hon nu så gärna vill det.

Men då kom Tuva på, att hon ville ju minsann ha hår i pannan som sina dagispolare Edith och Angelina. Jag tog tillfället i akt (har ju velat klippa lugg på henne men inte vågat då man inte vill väcka den björn som sover ;-) ) och ställde in en stol på toan och Tuva satte sig snällt där och satt rakt och fint när jag klippte henne på 2 sekunder.

Sen var det en nöjd tjej som beundrade sin nya frilla i spegeln. Fota henne fick jag däremot inte göra, då hoppade hon upp och ner och sa ”blö blö blö blö”.

Tuva har som jag, en virvel i pannan så att luggen lägger sig mer åt ett håll så när hon hoppat klart och skulle spegla sig vidare så ser hon det och pekar där det inte är någon lugg och säger ”Mamma, kan du klippa lite mer här så jag får mer hår här”. Inte så lätt kanske. Haha!

 

 

 

 

 

 


– Posted using BlogPress from my iPhone

 

3 thoughts on “Nyklippt tjej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *