>Nyårs-shopping!!!

>

Yes, fasiken vad nöjd jag var igår. Jag handlade upp presentkort som jag fått i födelsedagspresent och så bytte jag klänningen jag fick av Simon i present. Jag betalade bara ca 250:- själv och fick allt detta:

  • Stickad blå mysig långkofta från Vila på Holmlunds rea.
  • Stentvättade jeans/leggings som satt riktigt bra för 99:- på Ruth mfl’s rea. Jag har letat efter ett par stentvättade jeansleggings och de här är i stortsett perfekta. I mitt huvud hade de gärna fått vara lite mer blå, men för 99:- så kan man ju inte få allt.
  • En svart klänning på Gina Tricot, 50% rea var det på den och den är ju ett perfekt och skönt vardags/basplagg.
  • Glansiga och sköna leggings från Gina Tricot, de var viserligen inte på rea men ett super bra komplement i min garderob.
  • 2 stycken långa linnen med volang nedtill från Indiska, ett svart och ett naturvitt. Jag har spanat på dem flera, flera gånger men har tyckt att 200:- är för dyrt för dem. Nu var de på rea…
  • 2 pack strumpbyxor från h&m, ett par prickiga och ett par randiga. Så jag har fortfarande massa kvar på presentkortet därifårn.
  • Blå skjortklänning med vidd från midjan från Vila (tror jag…) på Holmlunds rea. Jag bytte ut skärpet som följde med mot ett av mina gamla. Riktigt fin!

Visst har jag gjort kap? Och allt är dessutom "bra" köp. Bra komplement till min garderob som kan göra gamla kläder lite roligare och mer användbara. Och saker jag verkligen tänkt på att jag behöver. Lovely!

Ps. Om nu undrar varför jag håller på och super bloggar just nu för, så är det för att Simon tog med Tuva på en liten promenad så jag passar på att hänge mig åt datorn med gott samvete…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *