Nya tag imorgon

Idag är jag små bitter och pessimistisk. Iallafall nu.

Först var det en mycket hektisk dag på jobbet, stressad kom jag därifrån och skyndande för att hämta Tuvis på dagis. En Tuvis som inte ville gå hem. Idag heller. GAH. Jag är visst en bajskorv till världens dummaste mamma som kommer och hämtar min dotter på dagis. Blev till att bära henne ut i hallen för att klä på henne under en brottningsmatch och hot om att jag ska gå hem själv. Och gråt såklart. Ständigt denna gråt.

Men alltså, jag klarar inte av att klä på henne längre när hon inte vill. Herregud, hon är ju ett 17 kilos kraftpaket! Svettig, stressad och på dåligt humör är bara förnamnet när jag gick från dagis…

Så var det en lång prommis hem där jag nästan på allvar funderade på om jag skulle stanna och spy lite för att jag var så trött (ok, ganska överdrivet men ändå…). Väl hemma var det bara att bädda ner en Tuva som var ARG som ett bi igen (hon fick inte stå i vagnen med overallen på när vi kommit in och hem) (dessutom ville hon ju inte hem) på soffan och börja med maten. Chili con carne med potatis.

SEN kraschade jag på soffan medans pappan som kommit hem lagom tills maten stod på bordet lekte doktor med sin dotter. Innan vi fick i säng Tuva så var det projekt duschning. Hon är ju LIVRÄDD för sin arm där de tog blodprovet, så där blev det en kamp igen. Skrik, gråt, skrik, gråt, brottning, skrik, gråt. Dock blev det en mysig nattning och jag låg och pratade länge med Tuva om allt och inget. Mys.

Sen har jag försökt fota det jag snabb-fyndade på h&m och Lindex idag, + mitt hår då jag även hunnit med ett frisörbesök men det blev kasst så jag gav upp.

Nej jag är sur.

Men nu har jag fått skriva av mig, och imorgon är det en ny dag! Känns redan bättre. :-)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen tror jag…

Tack för att ni lyssnade på min klagovisa. ;-)

One thought on “Nya tag imorgon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *