Nya Kavat-kängor till vintern till 40% rabatt!

I år är jag verkligen ute i god tid med Tuvas höst/vinter kläder. Vill helst inte riskera att det blev som förra hösten och jag blev utskälld av dagispersonalen som sa att Tuva ”stått och skakat och gråtit hela förmiddagen för att hon frös så mycket” (VARFÖR tog de inte in henne då???).

Förra året hade hon bara ett par gummistövlar som de inte fick plats en socka i… Men i år så har hon:

  • Kängor i skinn som ska stå emot viss väta från Vincent shoestore (hade ju tänkt att hon skulle haft dem i våras, men då var de förstora…)
  • Fodrade gummistövlar från Skopunkten
  • Lite tjockare gympaskor med högre skaft från Skopunkten
  • Kavat vinterskorna från förra året (men som det inte kommer ner någon socka iår)
  • Nya Kavat vinterskor i en större storlek, nämligen dessa:

Kostar egentligen 649:-, men med en rabattkod på 40% så blev det ju ett överkomligt pris. Jag är ju inget fan av dyra ”märkeskläder” varken till mig själv eller till mitt barn men när det kommer till Kavat så är det en helt annan sak. Så himla bra skor! Lätta, sköna (antar jag, har ej provat), varma och vattentäta.

Känns bra att Tuvas hela höst/vinterskogarderob är klar nu.

Och just det! Det var hos Johanna jag fick tipset om att skorna fanns inne nu. Jag har letat efter dem varje dag under ca 2 veckor men dom låg inte i den uppenbara kategorin ”Stövlar och kängor”.

So long.

One thought on “Nya Kavat-kängor till vintern till 40% rabatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *