Nya fina taklampan

Jag skrev för ett tag sedan om att jag ville ha en taklampan ”Kallt” och att jag hoppades att Simon skulle köpa med den hem då.

Och det gjorde han ju faktiskt.

Men grejen är den att lampan var lite av en besvikelse. Istället för vanlig lampkontakt så var det en vanlig kontakt med två piggar och i uttaget i vårat tak så är det naturligtvis en lampkontakt med tre piggar som behövs… Sen så är lampan inte alls fin när den är släckt.Vilket den så klart har varit fram tills i fredags då jag tog saken i egna händer och kopplade in den.

Simon är dock lite missnöjd med min inkoppling…

Men lampan lyser ju iallafall! :-)

Men vi ska häfta upp sladden någongång, det ligger på Simon att fixa. Jag är nöjd bara lampan är uppe och lyser.

Här kommer två till bilder på fina lysande lampan:

Stor och fin är den, hela 75 cm i diameter. Dock passar den inte så bra in med stjärnorna som står i fönstret då det är så himla vitt ljus från lampan och de vita stjärnorna lyser lite varmare… Damn it.

2 thoughts on “Nya fina taklampan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *