Ny mössa från Manky

I fredags fick jag hem en ny mössa från Manky.se. Super fin, varm och tjock! Gillar att den är flätstickad, tofsen ovan och lilla rosetten fram. Den kommer att bli välanvänd i vinter!

Tråkigt nog så har jag haft fuldagar hela den här veckan så jag får visa den på i ett senare inlägg…

Nu när jag städat fram alla vintergrejer så inser jag att jag visst har någon grej för mössor. Jag hade visst rätt många! Men ingen kan jag vara utan heller… Försökte göra en rensning men det gick inget vidare. Men, men! Jag gillar att använda mössa (håller lugg och hår på plats och man slipper frysa om öronen) och det är ju många dagar kvar att använda alla på tills det är dags att plocka undan dem igen.

Jaja, mössan på kommer kanske imorgon. Då ska jag nog försöka ta mig iväg någonstans (=lite smink och piff kommer att komma på och jag kanske kan känna mig fotoredo) och då ska jag nog kunna få till en bild. :-)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *