Ny header

Så, nu har jag uppdaterat headern. Den är verkligen inte klar, måste finjustera en massa och så råkade jag beskära Tuvas huvud.

Men jag ville lägga upp den iallafall så att jag kan se vad som behövs fixas lite bättre. Man ser ju inte på riktigt hur den blir förrens den är på plats och det kändes ju verkligen som att det var dags att byta ”Oktoberräkan – bebisen i magen” är ju liksom snart 3 månader. :-)

4 thoughts on “Ny header

  1. Alltid kul med förändring! :)

    Jag har dock problem att se dina bilder när jag läser bloggen i min iphone. Kommer bara upp rutor med frågetecken. Har inte alltid varit så. Skumt värre.

    Hoppas ni mår finfint!

    • Nej, jag har också sett det och hört andra påpeka… Konstigt för de är de jag lägger upp från datorn som krånglar fast det är ju jpg-format på alla… Hmm… Skumt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *