>Nu vill jag ha VÅÅÅR!

>

Visst jag gillar ju snö, men nu känns det som att jag fått min vinter. Jag har ju till och med fått min årliga dos av fjällen, så nu vill jag ha vår! Tänk torra gator (kanske till och med uppsopat grus?) och en sol som värmer. Mer än så begär jag inte.

Fast trots att det verkligen är vitt ute och det är snöslask överallt man går (jag vill ju ha högklackat, men hur farligt är inte det i det här slasket?) så är det ju nära nu ändå. Snart är det mars! Herregud. Vart tar tiden vägen?

På schemat idag står att gå och hämta Julia, köpa semlor och sen är det babysim. En ganska så vanlig tisdag i mitt liv just nu alltså.

Annars så är jag så sugen på att hitta på något skoj, så är det någon som har nå förslag så hör av er. Ok? Det behöver ju inte vara idag utan någon dag.  För fyller jag min tid med massa roliga saker så går ju tiden snabbare, och då är det ju snart vår! Smart va? Haha!

Nu ska jag kika i webbshoppar, smörja in mig med brunutansol (solutanbrun, hehe.) och dricka kaffe.

So long!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *