>Nu hittade jag ett som stämde!

>

Det blev visst lite rörigt det här med horoskopen, och jag kunde inte riktigt släppa det. Men på en annan sida (här) så hittade jag en text jag tyckte stämde riktigt bra in på Tuva.

"Det viktigaste för föräldrar till bebisen född i Oxens tecken är att tänka på hennes stora behov av beröring. Varma, kärleksfulla smekningar är hennes favoritsak i världen. Inte särskilt förvånande då kanske, att hon också behöver känna sig behaglig och komfortabel. Se till att hon har ett rum som inte är för varm och inte för kallt, mat som smakar gott (hon är redan en stor gourmet), lugnande ljud och underhållande leksaker.

Eftersom Oxen dominerar andra huset så är hennes “ägodelar” (leksaker) viktiga för henne. När det gäller att lära sig nya saker så har hon inte alltför bråttom. Hon kommer att ta saker i sin egen takt, och det hjälper inte att försöka pressa henne. I slutändan kommer hon dock att överraska alla med sina nya färdigheter.

Det bästa sättet att hanskas med henne är med lugn, varsamhet och vänlighet. Då kommer hon att visa gensvar och utvecklas på bästa sätt!

Då hon är mycket familjär så trivs hon bäst i hemmets lugna vrå med familjen i närheten – särskilt syskonen! Hon är en utåtriktad bebis som gillar sällskap av andra barn, och du kommer förmodligen att märka att hon styr och ställer i lekgruppen, där också oxens välkända envishet gör sig påmind.

För att sammanfatta: bebisar födda i oxens tecken vill känna beröring, och då deras element är jord så vill de stå med båda fötterna stadigt på marken."

Konstigt att det fanns så många olika varianter bara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *