>Nu har jag skrivit på!

>

Jajamensan, nu har jag skrivit på för nya klubben och nu är det jag som "tar upp" fotbollskarriären (haha… karriär var ju så klart att ta i…) igen. Och det känns så bra! Jag har vart så sugen på att spela fotboll hela året, men var inte alls sugen på att spela i Funbo så därför la jag av. Sen försökte jag få spela i ett korpen gäng, men det gick ju inte heller så nu är jag alltså här. Och jag är mycket nöjd!

Ikväll var det fyspass, först en liten löprunda och sen ett STENHÅRT gympass. Och det var verkligen stenhårt, jag hade typ träningsvärk redan innan timmen var slut och nu är jag så mör i armarna att jag knappt orkar skriva… Lite skillnad på när man själv går på friskis och lallar lite.

Men det här känns verkligen SÅ bra. Det ska bli riktigt skoj! Så nu ska jag säga upp mitt friskiskort och så blir det 100% fotboll istället.

Men alltså, SHIT, vad jag är mör! Ska bli kul att se hur det känns imorgonbitti. Kommer jag ens att komma ur sängen?

Nu ska jag kika runt lite bland favvo-bloggarna, efter ca 1 timme har jag äntligen fått igång supersegdatorn. Gahh.

Vi hörs nog här innan jag stänger ner. So long!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *