Nu är jag bilägare!

Igår var vi och slog till på en bil, så nu är jag bilägare! En röd Ford focus blev det. Känns bra! Men jag var livrädd när jag körde hem, dels för att det bara var andra gånger (!) jag körde i mörker och dels för att hur typiskt hade det inte vart att lyckas med något så där på första resan med nya bilen…

Pappa var nog lite orolig också, ”Kör försiktigt nu!” ”Tänk på hur du är!” ”Dom har satt upp älgskylt vid oss, var försiktig där!” ”Vet du vilken sida man ska satsa på om det springer ut en älg?” ”Kolla innan du åker så du vet hur vidrutetorkare och så sitter” osv. Haha!

Sån tur att jag har världens bästa pappa ♥ med mig när jag är ute på såna här äventyr. Annars vet man ju aldrig hur det slutat. ;-)

4 thoughts on “Nu är jag bilägare!

  1. Jag beklagar verkligen! Jag hoppas din mamma reder ut det och återhämtar sig snabbt. Prognosen verkar ju god.

    Och grattis till en härlig liten bebis. Skönt att läsa om lite lycka emellan allt elände <3

    Kram på dig.

  2. GRATTIS! VAd kul, nu blir det åka av! Ses på lördag. Kram
    Ps. Hur underbart är det inte när föräldrar säger ”tänk på hur du är”, hahahaha. De känner en rätt väl liksom..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *