>Nu är det dags.

>

Jag hade faktiskt tänkt att kick-starta min friskis&svettis-höst idag klockan 12.00 med ett spinning pass. Men jag vette fasen. Jag är fortfarande så sjuuuuuuukt trött efter min första arbetsvecka, och att Tuva var sjuk (dvs sov as dåligt) plus det att jag var själv hemma med bökfian i helgen (dålig sömn och tiiiiiiiiiiidiga mornar).

Så jag funderar på att bara vara hemma och vila fram tills jag ska vara på jobbet kl 14. Tuva är på förskolan, och jag hoppas att det går bra idag. Hon var på grymt dåligt humör imorse, men hon har ju ändå vart i stort sett feberfri i två dagar. MEN, hon har ju sina problem med de där jäkla tänderna fortfarande. Jag tror det är det som gör henne så grymt irriterad. Sen var det kaos på förskolan också, det var fem småttingar som var så ledsna och tårarna sprutade! Det var visst smittsamt det där sa fröken. Hihi!

Jaja, men det var ju det där med träningen som jag skulle skriva om, vad tror ni om de här:

Måndag: Spinn 12.00

Tisdag: Kan jag ej träna, kanske på kvällen någongång efter att jag lagt Tuva.

Onsdag: Vill jag gå på pulsgympan 18.30, bara Simon hinner hem och kan passa Tuva.

Torsdag: Samma som tis.

Fredag: Vem vill träna på fredagar?! Men jag har tänkt att jag och Tuvisen skulle kunna gå och bada på Fyrishov de fredagar jag är hemma med henne. Aktivera oss på nå vis ska vi iallfall, för det gillar Tuvisen!

Lördag & söndag: Något pass borde kunna klämmas in under helgen, gymma tex?

Så alltså är det tre träningspass som är mitt mål. Det borde väl vara en rimligt låg nivå?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *