No sun for my eyes

Jag har galet känsliga ögon. Solar jag utan solglasögon så känns det som att ögonen kokar i sina hålor och ska jag titta så kisar jag så att jag blir kritvit runt ögonen och får rynkor. Lika bra att använda solbrillor så mycket det bara går. :-)

Jag klickade hem två ”lyx-brillor” från Nellys rea då de var nedsatta med 70% och kostade då bara lika mycket som ett par ”lite bättre solbrillor”. Jag är så nöjd!

De översta från Mini for many och är perfekta solbrillor att sola i då de är lite mindre. Ska man sola i solbrillor vill man ju inte att det ska se ut som att man vart iväg på en solig skidsemester. ;-)

De andra paret gillar jag skarp, och de är lite större. Märket är Moods of Norway och det är snygga traktorer på. Passar ju en lantis som jag. Hehe.

2 thoughts on “No sun for my eyes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *