Nitshorts till mamman

Jag kompade 10 min idag och tog vändan genom stan till Tuvas dagis, jag hann in en sväng på h&m och en sväng på Gina Tricot. På h&m blev det en pressy till Simon och lite grejer på rea till Tuva, men på Gina där blev det ett inköp till mamman!

Jag har spanat på de här jeans-shortsen tidigare och idag slog jag till. Satt som en smäck gjorde de också trots att jag tog strl 36 istället för 34. Måste vara små i storlekarna. ;-)

Nu: Fortsätta PACKA! Och titta på fotboll, så klart. Heja Danmark!

So long!

One thought on “Nitshorts till mamman

  1. Nu har jag läst ikapp alla inlägg jag missat.. skönt att höra att det går framåt med packningen och att flytten snart blir av! Jag ser fram emot bilder på renoveringen och huset också!! Ha det bäst vännen, Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *