Nike Hally Hoop

Jag fick ett mail igår om att La Redoute hade ytterligare 40% på sin rea så jag kunde så klart inte låta blir att gå in och kika. Och lite otipppat så hittade jag så klart något att beställa… Annars var det länge sen som jag beställde från La Redoute och oftast brukar ju det man vill ha vara slut i rätt storlek.

Men nu så!

De här Nike i modellen Hally Hoop är på väg hem till mig:

324427149-901c1acf-24a6-494d-89f9-51e7fc36e170Jag är egentligen ingen sneakers-tjej, sist jag hade sneakers var i gymnasiet för 100 år sedan. FILA-skor och Intersport-strumpor som stack upp. Oerhört snyggt och trendigt! Hehe.

Men i vår är jag sugen på sneakers igen! Googlar nog efter de neongula Nike free run 5.0 minst en gång om dagen. ;-)

2 thoughts on “Nike Hally Hoop

  1. Men gud vad du är duktig på att handla till nedsatta priser! Jag ignorerar oftast alla reamail och erbjudanden för jag tänker att jag handlar när något behövs och inte bara för att saker och ting är nedsatta… Men jag missar väl säkert några fynd då :)

    • Hehe, problemet är väl för att jag håller på och spanar runt så mycket så när jag får en rabattkod så kan jag inte låta bli att slå till! ;-) Shoppar i stortsett aldrig på nätet till ordinariepris. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *