Naturvita mössan från Manky.se på

Jag fick ju som sagt hem två mössor från Manky.se som säljer mössor på nätet.

Mössorna kommer från Ruth m. fl. och kostar 99:- styck (här finns de), de är stickade med en kant som man antingen kan vika ner eller ha uppvikt för lite lösare passform. Sen är det en liten pälsboll (fusk) som pricken över i.

Så här ser mössan ut på (valde att fota den naturvita eftersom det är lättare att se hur den ser ut på bild):

Så svårt att fota så att det blir bra!

Jag tycker att det är riktigt prisvärda mössor, och det är mycket möjligt att jag slagit till på en av dem själv. Den naturvita är nog min favorit, MEN, den svarta är ju ett mycket bättre komplement till min lilla möss-samling där kanske 90% är naturvita/beigea…

One thought on “Naturvita mössan från Manky.se på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *