Mystiska droppar

När vi skulle starta bilen för att åka in till stan så såg vi att någon mystisk neongul vätska läckt ur den. Hjälp tänkte vi och vågade inte mer än att åka till Netonnet (Simon är en dator rikare och jag en kameraväska där jag får plats med alla grejorna) och hem till Emma för fika med rädsla för att det var kylarvätska (kokande motor är ingen hit har jag hört) som läckte.

Så istället för att storhandla och kika på rean på Gränby C så blev det ett stopp hos mamma och pappa där vi dök upp mitt i hamburgergrillandet. Bra timing där. Hehe.

Nu har vi dock konstaterat att det är vätska från AC’n (anledningen till att den var neongul var att när vi lämnade in dem på lagning i somras så kunde de inte hitta vart den läckte, så de fyllde på med ”spårningsvätska”). Känns ju ok, då vi inte direkt har något behov av den just nu. ;-)

SKÖNT att det inte var något större problem. Att lämna in bilen på lagning i 100 år och som kostar miljarder känns inte som så lockande så här efter jul och men snömängder som är värre än något annat år.

Puh.

2 thoughts on “Mystiska droppar

  1. sv: Gott Nytt År Till Er med!! Skönt med en ny kameraväska (och dator till Simon så du får ha din älskling i fred ;D)! Rean ÄR faktiskt riktigt bra här uppe i norr. Kan tänka mig att det snabbt blir utplockat i Uppis. Skönt att det inte var nå större problem med bilen, blir lätt MYCKET pengar när man lämnar in den annars.. :S Å verkligen INTE en rolig utgift.. Hoppas hemresan gick bra för er. Ha det bäst vännen å hälsa familjen! :) Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *