My love is back in town…

…höll jag på att skriva och sen kom jag på att vi ju inte bor i stan längre… Hehe.

Men ja, tidigare än jag trodde körde det upp en taxi på garageplanen, redan vid 9.45! Yey!

Snacka om att ha vart efterlängtad här hemma.

Speciellt eftersom jag var en tröttis då det blev lite sent igår, Malin frågade vad klockan var och då såg jag att den var 1.26! What?! Vart tog de timmarna vägen? Och Tuvisen som sovit orolig och som lätt kan vakna vid 06 så fick jag lite halvpanik, men det var ju lätt värt det. Om det inte för att det hade vart för det där gänget fiskmåsar som landade på altantaket vid 04-snåret och gick runt och pickade och skrek. Grrr…

Nu dusch, shit pommesfrites vad VARMT det är. Men jag klagar inte. Nej, jag klagar inte!

Ciao.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *