Morgonens 3-årsfirande

Gissa om det var en glad Tuva som vaknade när vi kom in och sjöng för henne med ett berg av paket imorse? Hon for upp med ett stort leende och medans hon slet upp paketen så blev hon så till sig att hon skakade hela hon. Sötnosen! Tackade gjorde hon också, flera, flera gånger. ♥

”Åh, ett pippihus! PRECIS vad jag önskade mig!” (Jasså? Igår när jag frågade så önskade hon sig en fiol… ;-) )

Sen har hon blivit firad på dagis. Och direkt efteråt var det fullrulle för att åka på gympaavslutning med bästis/kusin Erica. SÅÅÅÅÅÅ söta var de, jag och Malin skrattade halvt ihjäl oss åt våra tokskallar till döttrar, men Simon tyckte vi var lite taskiga som skrattade så åt dem. Hihi! Foton på det kommer under morgondagen… :-)

2 thoughts on “Morgonens 3-årsfirande

  1. Grattis till stora tjejen! Mira fyller om en månad precis… tänk va fort de här tre åren gått. Jag vet inte om jag sagt grattis till magen än heller? Grattis iaf. Jag läser din blogg nästan dagligen men är så fruktansvärt dålig på att kommentera.

    Ska bli roligt att följa din resa och se vem som gömmer sig där inne? Har du fått någon känsla än om det är en pojk eller flicka?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *