>Morbror är idolen

>

Nu håller Simon på att försöka söva Tuva igen, få se hur det går… Han hade tänkt att han skulle hinna med det i halvlek på matchen men nu har matchen börjat och jag hör att Tuva kinkar… Men det är ju trots allt hans natt i natt, jag hade min bök-natt natten som var.

Men det var inte det jag skulle skriva om, jag skulle ju visa bilder från fikat idag. Det var bara mamma och Ville som kom förbi (och pappa en snabbis) och hur mysigt är inte det? När man är uppväxt i en stor familj så är det ju inte särskilt ofta som man får lite "quality time" med mamman eller pappan. Så det var mysigt!

Och Tuva vart ju mer än glad, hon tycker verkligen om sin morbror hur mycket som helst och hon ska göra som han gör hela tiden. Kolla in detta:

"Du kan inte ta mig!" skriker Ville och far i väg i full fart, efter far Tuva hur glad som helst och skriker något på grekiska som skulle kunna tydas som "Nu kommer jag och tar dig!"

Men det är svårt att komma ifatt morbror som även vågar krypa under bordet… Det vågar ju inte Tuva ge sig in på…

Full fart var det ja!

Tuva tyckte att "dinosaurien" var lite läskig… Eller så undrade hon vad tusan mormor höll på med. Hehe.

"Åh… Ville är så stor, tuff och rolig! Jag vill göra som Ville!"

Hihi, kolla in blicken från Tuvisen. Beundran, kärlek och lycka?

Nej, nu ska jag kolla hur det går med Simon med att få vårat lilla hjärta att somna.

Natti, natti!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *