Mönsterpassningen då?

Jag är inget större fan av Mini Rodini. Visst, barnen har haft några plagg därifrån men oftast så blir jag besviken och printen faller mig sällan i smaken. Men det är ju som det är, smaken är som baken och jag är inte den med bäst smak eller koll.

Men en sak jag funderat på som folk ändå verkar köpa rakt av när det kommer till Mini Rodini, och det är ju att mönsterpassningen är ju ofta helt åt skogen! Kanske att det stör mig för att jag har det jobbet jag har, men ändå. Jag har lyckats få riktigt dåliga exemplar när jag beställt, och sett många dåliga i butik.

Och priset är väl ändå när de till och med har dålig mönsterpassning på produktbilderna?

Fick nyss ett mail med deras nya print med svanar och då såg det ut så här:

19e95cdf-0d96-4e07-9ac0-abd3426c495d

Bra mönsterpassning ändå! Mycket av svanarna syns iallafall på framstycket.13d5d821-b95d-4576-b0aa-7c78e167544a

Men här..? Det är ju som att det är taget i en skarv?

fa8784d8-bb1f-4a2a-877b-53b41c066bb7

Här är det väl inte katastrof dåligt med tanke på att svanarna är så stora… Men jag kan ju inte låta bli att tänka att det vore snyggare med mindre svanar så att de syns?

Visst om tanken är att det ska bli mindre spill, vilket är bra för miljön. Men samtidigt, om man vill minska på spillet så vore det ju inte så jätte, jätte svårt att anpassa printen så att de funkar bättre.

Jaja, jag får väl köpa i butik om jag skulle hitta något som jag gillar. Jag tycker bara att det är konstigt att företaget inte bryr sig och att alla fans köper det rakt av (kanske därför företaget inte behöver bry sig heller, haha!).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *