Molngardiner i skogsrummet

Troligtvis kommer jag inte att hinna måla tapeterna till Isaks rum. Som planen är nu så ska vi köpa säng till honom i helgen och då vill vi att han snarast ska sova däri.Vi har väntat alldeles för länge med det ändå.

Iallafall, nu måste vi ju börja kika på lite mer inredning! Jag vet redan hur det ska möbleras och temat är också spikat. Det blir ett litet skogstema! Jag har storslagna planer där dekorplast fyller en stor roll. :-)

Men mer om det sen, idag har jag beställt tyg till gardiner. Det blev Färg och forms molntyg i blått. Det lär ju vara en himmel i skogen. :-)

Och imorgon lutar det mot en liten tripp till Ikea. Då ska jag spana på hyllor, hyllkonsoler och lite annat smått och gott.

Den roligaste inredningen är ju ändå att inreda barnrum. Super skoj!

4 thoughts on “Molngardiner i skogsrummet

    • Jag beställde från sovtex, googlade och så blev det där. Visst var det där du beställde bodys också? :-)

      Ja, jag var skitsugen på en rislampa men vi har ju precis köpt en sån plafond med moln från Ikea så det känns lite onödigt… :-S Kanske blir en stående lampa sen. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *