Moln till Tuvas rum

Jag har ju beställt en gardin som min big-sis ska virka till Tuvas rum, jag skissade upp ett kasst mönster på moln (hon fick göra om och göra rätt, haha!) och beskrev hur jag ville ha den och storlek.

Ikväll så fick jag ett mms på hur långt hon kommit, och det börjar ju ta form!

Fint va?

Betalningen fick bli en jacka och en kappa. Jag har ju en massa som hänger i förrådet. Mer eller mindre använda, mer eller mindre gamla. Vissa är ju jätte fina (fast ingen har ju som tur vart varit dyr, jag är ju som sagt lite för för kvantitet än kvalitét. Hehe.) men jag använder dem inte av vissa anledningar. Och då hänger de bara där och ger mig dåligt samvete.

Snart blir det sängen för min del.

Hoppas ni haft en bra start på veckan!

One thought on “Moln till Tuvas rum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *