Moln i Tuvas fönster!

I början av juli så stod Tuvas rum klart. Eller klart och klart, NU har hon fått en gardin.

Jag ville ha en kappa till fönstret, vitt med moln på. Men det var ju inte det lättaste att hitta! Sen kom jag ju på att min duktiga storasyster Malin kunde ju virka en! Så jag ritade ett mönster på moln (som Malin viserligen fick rita om… Hehe.) och Malin virkade på efter mina mått och kassa beskrivningar på kant osv.

Igår hämtade jag upp slutresultatet och se så fint det blev!

Jag ville ju ha moln på eftersom det skulle passa in med resten av temat i Tuvas rum, hon har ju en bård med gräs längst ner och så luftballonger på väggarna. Hennes taklampa är också en plafond (stavas det så?) som är vit med moln på.

Tack snälla rara duktiga big-sis!

One thought on “Moln i Tuvas fönster!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *