Mitt barn har inga armar

Idag klockan 05.30 lät det så här innifrån Tuvas rum:

”Jag seeeeeeeeeer ingenting!!! Jag SER INGENTING!”

”Men tänd lampan då” svarade jag från vårat rum ”Det är ett tag kvar innan klockan ringer* och vi ska gå upp”

Tuva: ”Jag kan iiiiiinteeeeee!!!”

Jag: ”Men JO, du vet ju hur man gör, TÄND LAMPAN!”

Tuva: ”Nej jag kan INTE!!!”

Jag: ”DET KAN DU VISST!!!”

Tuva: ”Nej jag KAN INTE, för jag har INGA ARMAR!!!”

Jag: ”Ehhh… Jaha”

*Vi har lärt Tuva att hon faktiskt får vänta på tills våra klockor inger 06.00 innan vi går upp. Ibland frågar hon när hon vaknar ”Har klockan ringt än?”, är det helt och klockan inte är ställd så kan man ju försöka att ljuga och säga nej för att kanske möjligtvis få dra sig några minuter till…

2 thoughts on “Mitt barn har inga armar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *