Mitt äldsta gudbarn

Jag fick ett mms av min storasyster på mitt äldsta gudbarn (ja hennes son) Gurra som fyllde 15 nu i februari. Shit, han börjar bli en stor kille! Tänk, jag tycker inte det var länge sen jag var 12 år (eh, ok det var ju länge sen) och Malin berättade att hon skulle ha en liten bebis. Då var hon bara 15 år! Tänk om Gurra går i sin mors fotspår, då kommer Malin 31 år att bli mormor snart. Haha! Min mamma fick ju iallafall bli 18+16= 34 år innan hon blev mormor. ;-) Men killar brukar väl vanligtvis vara lite senare än tjejer…

Jag och Gurra var ju desutom roommates i ca ett halv år när han var liten bebis. Malin flyttade från pappan och bodde en sväng i mitt rum innan de fick en egen lägenhet. Gurra var lite orolig, och det enda som fick honom lugn var när man lekte ”klocka” med honom och vickade honom fram och tillbaka och sa ”ding, dong, ding, dong” eller när man pep med en liten leksakshund som han hade.

Och tänk när Malin och jag klädde Gurra i mitt linne (som blev en långklänning på honom, han måste ju bara vart 1-2 år) och stylade honom som tjej och visade hur han skulle posa medans vi knäppte kort… (hej studentskylt! Haha!).
Nu är ju dock Gurra en stor kille, och en av de mest hjälpsamma och väluppfostrade personerna jag vet.  :-)

Tröjan på bilden fick han av Simon (Simon fick i present av sin mormor när han fyllde år, men den var en strl för liten och Simon skulle byta den, men lät den ligga här hemma på bänken tills det var för sent… Så då blev Gurra glad istället. :-) ) och det var därför Malin skickade mmset för att visa hur snygg han blev.

– Posted using BlogPress from my iPhone

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *