Mintgrönt skärp och blogg på g

Jag har fått ett så fint virkat skärp av min storasyster som hon gjort till mig. I min nya favoritfärg mintgrönt dessutom. I love it! Kommer bli fint till vita tunikor i vår… :-)

Vi ska ju fixa en virkblogg till Malin också, kommer att bli så bra! Bara barnen kunde ge mig lite tid över vid datorn någongång (man lär ju få sitta lite ostört ett litet tag åtminståne) så ska jag nog kunna få upp den. Isak har börjat krångla nå fruktansvärt vid läggningen på kvällarna, och eftersom han inte heller sover på nätterna längre så är man ju dödstrött när man väl fått i säng honom. Åh så jag längtar efter lite energi och barn som sover lite mer stabilt… Jag har ju så mycket jag vill orka göra!

 

One thought on “Mintgrönt skärp och blogg på g

  1. Ja du Sara….snart är dom slöa tonåringar och vill aldrig gå ur sängen……då man får jaga upp dom…..Pussa på mina ungar som du har där hemma idag KRAMAR/MAMMA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *