Migränis

Det var faktiskt ett tag sedan (tror jag? Jag är lite snurrig…) jag hade migrän trots att jag sover som en kratta. Eller förresten, JAG sover som en kratta?! ISAK sover som en kratta. Men ja, just det. Migränen var det ja.

Idag kände jag de där välbekanta stickningarna i fingrarna och i läppen, så jag hann ta en tablett i tid. Men ändå, hur kul är det att ha migrän och samtidigt passa två gråtandes barn? Hej sprängt huvud.

Helvetet bröt loss när jag satt Isak framför ”I drömmarnas trädgård” för att få händerna fria till att laga mat och Tuva kom på att hon ju precis skulle titta på barnkanalen som stått på och hon inte ägnat särskilt mycket uppmärksamhet tidigare…

Jaja, trots ett migränhuvud som sprängts över köket av ilsken fyraåringsgråt så fick jag iallafall ihop middagen och vi blev mätta och belåtna och lekte tillsammans sen tills pappan kom hem vid 18.30-snåret.

Isak revolutionerade och började GÅ RUNT BORDET! Sen gick vi runt i huset med Isak som fick bestämma väg (jag höll honom i händerna) och vad vi skulle titta på. Mycket spännande tyckte Tuva med och hon försökte få honom att leka med Pollypocketar i hennes dockhus men han är bara instresserad av deras fötter… :-)

Nu ska jag fixa fika och bänka mig framför mitt favvo-program. Nåde de barn som stör mig då.. ;-)

One thought on “Migränis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *