Migrän och nackvärk

Jag dras ju fortfarande med min envisa nackvärk, och senaste veckan har jag haft så ont att jag inte kunnat sova. Så förutom lilla bökis-Tuvis och musjakter så har jag alltså inte kunnat sova själv heller.

Fint det.

Jag har ju ätit max dos av Voltaren (eller de här andra som är lika men jag inte kommer ihåg vad de heter) i över en månad nu, och min mage tycker inte att det är så kul längre så jag slutade för någon vecka sen… Antagligen därför jag har så pass mycket ondare nu.

Men, men, på onsdag ska jag till sjukgymnasten. Jag räknar med att han fixar’t. ;-)

Nu har jag iallafall fått sovit. 11.15 gick jag upp!

För imorse när jag skulle sminka mig så kunde jag inte se vart jag skulle sminka = migrän.

Hoppas ni har fått en bra start på veckan.

2 thoughts on “Migrän och nackvärk

  1. Hej jag har en jätte bra tablett som hjälper mig när jag har ont i nacke o axlar, den e grym o snäll för magen. Hör av dej om du vill ha kompis. Du måste ju få sova. Kramis

  2. Usch låter inge roligt alls :(
    Jag har stora problem med min rygg och efter att jag gjort illa mig i ryggen efter en båtturtur för två somrar sedan gick jag först till husläkarakuten, de gjorde ingenting. Sen gick jag till en sjukgymnast och han massera lite men gjorde ingen ting, sa typ att om du vilar så går det över. Jag hade ju fortfarande sjukt ont så då gick jag till naprapaten och hon fixa det direkt. :) Knäckte lite här och där och sedan var det fixat. Detta löste ju bara knycken jag fått efter att ha åkt båt, de andra problemen är ju fortfarande kvar och de måste jag träna och töja bort, men det gör så ont och går så långsamt så det har inte blivit av :(

    Hoppas det går bra hos sjukgymnasten men annars rekommenderar jag naprapat! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *