Middax-matkassen utvärdering

Nu har vi testat en vecka, dvs 5 måltider, med middax-matkassen och vi är riktigt nöjda! Man fick med mycket i kassen, så det var inte mycket man behövde ha hemma. Köttfärsen var förpackad så att den höll i flera dagar och överlag så var det väldigt bra kvalité på maten. Mycket ekologiskt och närproducerat.

Recepten var enkla att följa, och två av måltiderna är två nya favoriter (en kycklinggryta och en pastasås med zuccini och kräftstjärtar) som trots att de smakade som ”avancerat” både var snabbt och lättlagat. Dock är det ju lite dumt när det är FÖR gott, för maten skulle ju räcka till 4 måltider men vi öste i oss så att det bara blev en mini-matlåda kvar. ;-)

Resten av måltiderna så var det två som var goda och bra, men kanske inte kan klassas som nya favoriter och omeletten var väl det som var mest misslyckat (men det kan ha berott lite på att mig också…).

Vi kommer garanterat att beställa igen, fast det blir nog inte varje vecka (när man har kids hemma så behöver man ju äta korv + mackisar, pannkakor och sånt också ju). På deras hemsida kan man kika på recepten i förväg och så kan man välja när man vill ha leverans. Vi kommer nog satsa på varannan. :-)

En av favoriterna. Resten hann jag inte fota innan vi åt upp det. ;-) Ångrar dock att jag inte fotade urgodaste kräft-pastan. Mmmm… Kanske måste köpa hem och göra den nu i veckan också…

Middax får 4 av 5 möjliga.

(Det kanske ska tilläggas att vi aldrig testat någon matkasse tidigare så vi har inget att jämföra med…)

2 thoughts on “Middax-matkassen utvärdering

  1. Hahaha, rullade iväg liksom! Och då var mina farhågor besannade, jag som sett framför mig hur jag ska lyckas välta vagnen när jag går på en bro och Ellen ska rulla ur den och rulla iväg och under broräcket och ner i vattnet. DET KAN ALLTSÅ HÄNDA!! Hahahahahaha. Du må tro var jag kan se scenarion som eventuellt SKULLE KUNNA ske när det gäller Ellen och olyckor.. Phu.. Föräldrainstinkter..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *