>Men varför! Åhhhh!

>

Vi ska ju göra en beställning från forever21, och jag satt och gick igenom vad jag skulle beställa och på två av mina favorit-toppar som egentligen är själva anledningen till att jag verkligen vill beställa så är det en helvetes-brottarrygg. JAG HATAR BROTTARRYGG.

Varför finns det ens? Bara fult ju när bh-banden tittar fram. Sist när det var inne med brottarrygg så kommer jag ihåg att vi knöt ihop bh-banden i bak för att de inte skulle synas, men det känns ju lite jobbigt faktiskt.

Super snygga!

Men varför är inte ryggarna bara vanliga för…

Den vita är faktiskt snygg i ryggen, men hur ska man kunna dölja en bh där under? Att gå utan är inte ett alternativ och att ha bh-band som kikar fram är ju AS fult.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *