Mardrömmar

Stackars lilla Tuvisen, inatt var det mardrömmar igen. Någon gång under natten så hörde jag henne gråta på ett mer hysteriskt vis än den vanliga ”komochstoppaommiggråten” och när jag kom in till henne satt hon upp och grät och sa ”Jag drömde att jag tappade alla mina tänder!” och så var jag tvungen att kika i hennes mun att de satt kvar.

Men sen ville hon INTE ha nappen. Tandläkaren har ju sagt att nappen inte var bra för tänderna, och jag tror att det är därför hon drömmer mardrömmar nu också. Efter mycket om och men så tog hon till slut nappen och somnade om. (Ett tag åtminståne, det var mycket bök inatt… Gäsp) Imorse ville hon inte heller ha välling (tandläkaren sa ju också att vi måste sluta med vällingen innan hon somnar) tills pappan hennes fick övertala henne med att man FÅR dricka välling på morgonen, för då borstar man ju tänderna efter.

Det är inte lätt att vara liten och ha mycket att grubbla över. ;-)

Nu är lunchen slut.

Hörs!

2 thoughts on “Mardrömmar

  1. Åhh så klok och förståndig. Inte lätt när tandläkaren säger en sak och man tar honom rakt på orden. Hoppas mardrömmarna lugnar sig snart. Mira har också en period med mardrömmar. Hon vaknar och är hysterisk och vill sova mellan oss. Inatt vägrade hon sova med lampan släckt, inte nöjde hon sig med lilla nattlampan heller utan skulle ha stora taklampan tänd. Inte lätt att sova så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *