>Måndagsförvirrad?

>

Äntligen är Tuva frisk igen. Idag har hon vart glad, ätit bra och härjat på som vanligt. SÅ skönt. Så då hoppas jag att natten som kommer kan vara som "en vanlig Tuva-natt" åtminståne efter senaste veckans katastrofnätter. Det börjar ju ta ut sin rätt…

IDAG (ja, en dag försent) så lyckades jag missa sommartiden och kom på det när jag såg på tv-klockan att den var 13.08… Och där satt jag och väntade på att klockan skulle bli 12.15 så att jag skulle kunna lägga min lilla tröttis! Inte konstigt att hon var trött, och inte så konstigt att jag var hungrig som en gris. Haha!

Problemet var ju att vi ställde om klockan i köket i går, men så brukar jag lägga bort den under natten eftersom jag hör den in i sovrummet och stör mig som fasiken på den och inte kan sova på natten (ja, jag har visst fått lite sömnsvårigheter…) och då hade den kommit efter lite och vilken klocka ställde jag den efter sen då? Jo, klockan på telefonen som jag inte ställt om. Smaaaaart.

Och där satt jag och roade lilla stumpan för att hålla henne vaken. Och inte konstigt att jag hunnit med att städa, dammsuga, tvätta och gå till affären och handla på förmiddagen. Och då sov jag ändå med Tuva också när hon hade hennes första lilla tupplur. Haha!

Nej, annars så bjuder dagen idag på städning, tvättning och lite fix här hemma så att man kan vara lugn sen.

Nu: Kaffe!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *