Mamman sover när det är tyst i huset

Jag vaknade klockan 07 och var rätt så pigg (hade ju bara sprungit upp på toa sisådär fem gånger och bråkat med en galen katt som jag tyckte kunde göra mig sällskap men som hellre ville ut i regnet mitt i natten? Tack för den liksom. ;-) ) men tänkte att jag skulle slumra lite ett tag till när jag ändå var ensam hemma.

Nästa gång jag vaknar så kollar jag på klockan och då är den 10.27!!! Antar att jag behövde lite mer sömn.

Dock känns det konstigt att vara ensam hemma… Saknar mina hjärtan! ♥ Älskade lilla Tok-Tuva. Eller nej, just det SÅ får man INTE säga. Man kan säga ”Vad fin” eller ”Vad fint du leker”. Det är Tuvas egna ord. Haha! Hur kan man INTE kalla den tjejen tokig?!

Nope, nu blir det mer teoriplugg. Satsar på att ta det lite omgångar. Jag får fasiken vara glad om jag klarar provet på måndag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *