Mamma-lyx x 2!

Idag har jag minsann bokat in både klipptid och ansiktsbehandling (ÅH så jag gillar att man kan boka tid över internet, totalt avgörande vart jag bokar in mig. Tänkte boka ansiktsbehandling hos Pure då jag fick ett litet erbjudande med mailen, men då det inte gick att internetboka så blidde det inget).

På torsdag kl 15.00 ska jag klippa mig hos Carro på Creative Zone.

Den 28:e september ska jag på ansiktsbehandling hos Karolina på SkinCare Uppsala (fanns ingen tidigare tid som passade mig).

Båda grejerna behövs verkligen. Mitt hår är en risbuske, och våran badrumslampa hemma i huset är bra mycket mer avslöjande än den vi hade hemma i lägenheten. Jag nästan gråter varje gång jag ser mig i spegeln. Och så pillar, klämmer och petar jag. Precis så som man INTE ska göra…

Men det var år och dar sen jag var och fick ansiktsbehandling. En gång sedan Tuva kom. Jag började gå när jag väntade henne och mina gravidhormoner gjorde att mitt ansikte såg ut som ett mindre slagfält av finnar, blemor och bölder. Men så fort hon var ute så började huden ställas tillbaka. Helt otroligt att några (jo hej du) hormoner kan göra så mycket.

Nu ska jag äta, och så måste jag hinna ner på stan också och fixa busskort + mössa och vantar till Tuvisen.

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *