Mall of Scandinavia

Igår styrde jag och Carro kosan mot Mall of Scandinavia som är en nybyggd (om någon missat det? ;-) galleria i Solna, precis bredvid Friends arena.

Och dit åker jag gärna igen! Så stort, så fint, så mycket affärer och bra utbud. Favoriter är h&m home, Zara, Disney store, Victoria secrets, Lego-affär, Molo utöver de vanliga som h&m, åhléns osv. Många olika matställen fanns det dessutom, bland annat favoriten Vapiano som vi valde att äta på.

Eftersom det enligt min gps tar under 50 minuter att åka dit, så skulle jag lätt välja att åka dit istället för Gränby Centrum om jag har tid och tänkt att hinna strosa i butiker. Har man bråttom och bara ska kika på någon sak så är det ju inte värt det, men som sagt, har man planerat att hinna strosa och kika i flera butiker så skulle jag välja att svänga av åt det hållet på E4:an.

Nu när vi var där så var det sjuuuuukt mycket folk och långa köer i vissa butiker, men vi valde ju att åka dit mitt på en söndag, mitt i julhandeln så vi fick väl skylla oss själva. Jag antar att det kommer att vara lite färre folk när det hunnit bli 2016.

IMG_8122Så fint med all julbelysning!

Dock var det något knepigt att hitta till E4:an mot Sundsvall när vi skulle åka hem. Då snurrade vi runt rejält innan vi kom upp på rätt väg. Ojojoj, blev lite svettigt när vi insåg att vi plötsligt var på väg mot Oslo! Skyltningen från parkeringhuset visade bara mot E4 mot Stockholm, och inte åt andra hållet… På ett ställe såg vi en skylt om E4:an mot Arlanda, men sen syntes ingen mer. Tur man har gpsen! Vi borde verkligen ha slagit på den från början, men vi tänkte att ”nu ska vi ju bara hemåt!”.

Men det blev en väldigt lyckad dag och efter en liten webbeställning idag så är jag faktiskt klar med ALLA julklappar (utöver lite ramar som behöver köpas och almanackor att plocka ihop bilder till. :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *