Lunchdejt med en sötnos

Idag hade jag lunchdejt med söta lillasyster Emma. I vanliga fall så jobbar vi ju ihop, och har spelat fotboll i samma lag en massa år men nu när jag är mammaledig och inte spelar fotboll så saknar jag ju min Emmis! Blev en lunch inne i ombyggda Svava-gallerian iallafall, och det lär jag göra om. Super god pasta. :-)

Var förbi jobbet en snabbis också och visst saknar jag det. Känns förbannat skönt att ha något att längta tillbaka till. Dessutom stod det en sprillans ny mac på mitt skrivbord och det gjorde ju inte längtan mindre direkt!

Försökte fota våra outfits för dagen när vi kom hem men det gick ju lite sisådär, så här, varsågod, ett helt gäng kassa bilder:

Skulle behöva en ny liten digitalkamera tror jag, blir suddigare och suddigare för varje gång jag knäpper…

Jag har på mig en ny kofta från h&m, shorts från Cheap Monday, t-shirt från Haléns och halsband från Cubus.

Isak har på sig body från KappAhl, t-shirt från Cheap Monday och nya ”långkallingar” från Schampoodle.

Tuva har klätt sig själv (såklart) och allt kommer från h&m.

One thought on “Lunchdejt med en sötnos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *