Lugn och skön fredag

Vi har haft en lugn och skön fredag här hemma. Fixat, donat och plockat. Resat ur och rensat fram. Tvättat lite sommargrejer (som tex picknickfiltarna) som fått åka ut i förrådet (behöver ju inte betyda att de inte används nå mer, de GÅR ju att ta fram igen), pluggat körkortsteori (skriver ju på måndag!) trots att min gravidhjärna inte vill ta in något mer om trafikregler utan helst bara vill tänka ”bebis, bebis, bebis” och så har vi hunnit njuta av solen. Idag var det sommar igen. Iallafall fram tills nu. :-)

Tuva har lekt, lekt, tittat på Tingeling, lekt i sandlådan, tittat på Tingeling, lekt, tittat på Tingeling och lekt ännu mer. Ganska så lugnt och stilla och framför allt, SJÄLV. Min duktiga tjej. ♥

Han som ska byta ut hela vårat tak på huset kikade förbi också med en grej. Jag var självfallet halvpåklädd och stod precis i hallen med öppen dörr. Inte så mycket man kan göra åt saken förutom att försöka lära sig att klä på sig? Alltid samma visa när det dyker upp folk oanmälda här hemma. Haha!

Ätit mat i soffan har vi gjort också. En riktig mysdag. :-)

Bjussar på en bild bara för att man ”måste” och att inlägg utan bilder tydligen är värdelösa. Tror ni denna hjälper något att höja värdet på det här inlägget? ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *