Lova, Freja och bebisen i magen

Tuva är så duktig att leka med yngre barn, trots att hon faktiskt inte borde vara så van vid det. För ett tag sedan kom vi hem från Carro, Micke och Minna, där lekte Minna och Tuva så det stod härliga till! Sötnosarna.

När vi var uppe i Norrland så träffade vi på lilla Lova som fyller 1 i mars och sen Tuvas syssling (eller tremänning som man säger i norrland) Freja som fyllde 1 i september. Och jäklar vad de härjade på! Tuva kanske inte riktigt förstod att de inte hängde med i leken, men så länge de härmade Tuva så gick det hur fint som helst. :-)

Överst så är det lilla Lova, sen är det Freja i svart och rött. På sista bilden så är det Faster Sara som har en kusin till Tuva i magen. Och så Tuva är fascinerad av den där magen. Mycket spännande tycker hon! Ska bli så kul att se vad hon säger sen när hon får träffa lilla livet utanför magen. :-)

Jag fick ju många fina bilder på småtjejerna, men jag vill inte lägga ut alla här… Vill ju liksom inte lägga upp massa bilder på andras barn utan tillåtelse som ni förstår… :-)

Nu ska jag nog bära in nya IKEA-köket och börja montera ihop.

Ciao!

2 thoughts on “Lova, Freja och bebisen i magen

  1. Jättefina bilder Sara! Å tack för besöket, jättekul! Du får gärna maila någon fler till mig om du ”ids”! ;D Gott Nytt År till Er Alla!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *