Lördagens fladdriga blommiga

Så här såg jag ut igår då det blev en tur på stan och sen hem till Annelie för att umgås och fika med henne och Carro + väldens sötaste yrväder Minna som också var där (planerna med att gå ut och äta ändrades lite då ingen var riktigt fit for fight, min mage pallar inte för shoppingstadsturer, så pappa fick hämta mig hos Annelie. Har jag sagt att jag har världens bästa pappa? ♥):

Fina tunikan som jag såg hos Annawii och som sen klickades hem på Nellys rea invigdes, det var lite ovant med de fladdriga armarna, men jag gillar’n! – Leggings från Primark – Skärp från Monki – Kavaj från Lindex – Skor som jag inte kommer ihåg vad de kommer ifrån…  – Väska från Cheap Monday – Armband från Carolines smyckesskrin (de med dödskallar) och h&m

4 thoughts on “Lördagens fladdriga blommiga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *