London-resan i lite bilder

Här kommer lite av mina bilder, Emma har ju en hel del till och de ska bli spännande att se! Man drar ju inte gärna fram stora systemkameran när man är ute och äter till exempel. :-)

Beskrivning från vänster till höger:

 • Big Ben.
 • London eye, som vi dock aldrig åkte upp i. Galet lång kö till biljettkassan och milslång kö för att komma in…
 • Ett varuhus med bara paraplyer. Det lär väl bara löna sig i Englad? ;-)
 • Jag vid ett regnigt Picadilly circus.
 • Lunchpaus vid Camden market. Camden market var förresten resans största besvikelse… Men det gjorde också att jag höll min budget precis. :-)
 • Många fikapauser (med chailatte!) på Starbucks blev det. Mums!
 • Starbucks-fikat.
 • Thailunchen vid Camden market.
 • Jag vid Camden market.
 • Jag vid parken som ligger vid Buckingham palace, fast då hade vi sikte på Big Ben… :-)
 • Emma försöker rensa ur sin Primark-shoppingbag… Lätt att plocka på sig kanske lite mycket när allt är AS billigt.

Det var lite det från London resan. Hotellrummet struntade vi att fota, för det var inget som vi behöver minnas… ;-) Sen vart det mycket god mat, och lååååååånga promenader! Gud vad ont jag haft i benen. Haha! Men lätt värt det, jag gillar ju att gå i nya städer, man ser ju mycket mer än om man tar tunnelbanan (dessutom tycker jag att Londons tunnelbana är lite läskig, jag har faktiskt åkt den förrut). Vi gick från hotellet vid 09-snåret på morgonen och sen stupade vi in vid 21-snåret helt slut! Då hade det vart full rulle hela långa dagen. Så jag fick en hel del sömn också. Som småbarnsmamma så är ju en nattsömn mer värt en en utekväll… ;-) Men de där tre stycken ”fin/party-outfitsen” och de högklackade skorna fick snällt ligga kvar i väskan hela resan. Haha!

Tack Emma för en härlig resa! ♥

One thought on “London-resan i lite bilder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *