Lite mer reafynd…

 

Jag måste ju visa några till rea-fynd jag gjort på senaste:

 • Cardigan från Jeane Blush från Nellys rea. Finstickad med ”råa kanter”, knyt i midjan och luva. Super mysig! Och as billig, var det 50% eller 70% rabatt?
 • Fin, fin, fin tunika från TFNC (tror jag märket hette). Också Nelly-rean och med 50% eller 70% rabatt. Kommer inte ihåg. Jag såg den på Annawii (se favoritbloggar till höger) och blev lite kär (ja, i tunikan och inte i Annawii då). Hade hoppats på att den skulle funka som klänning, men den var nog lite i kortaste laget för mig. Men med leggings eller riktigt mörka strumpbyxor funkar det!
 • Blommigt linne från h&m för 30:-. Är i storlek 40, haffade det bara i farten när jag var där i fredags. Men det var bra. Ville inte att det skulle vara för snävt och kort över kulan. :-)

Nope, nu måste jag göra mig i ordning. Snart kommer barnvakten (lill-sis Julia) och jag ska in till stan.

So long!

3 thoughts on “Lite mer reafynd…

 1. Härligt! ska också in till stan men för att tenta….förtar lite av det roliga;) men sen så:)
  Tack för att du uppmärksammade mig med adressen…har ju såklart glömt att betala fakturan för domänen…puckomaja…nu är det fixat å klart iaf…tack tack….å njuuuut på stan:)

  kramar

 2. SV: Tack! :) Det känns hur härligt som helst! Men också väldigt konstigt! Har t.ex kört firmabilen idag och det känns skumt att helt plötsligt få köra den och inte bara åka som passagerare. Edvin pratade om att gömma nycklarna till bilen för han är rädd att jag nu kommer ta den om jag ska till Årstahallen istället för att gå :P haha man kanske blir ännu latare än vad man redan är!

  Hoppas du får till en tid snart! Det är tydligen lång väntetid i Uppsala :/ Rekommenderar Sala att köra upp i och gärna tidigt på morgonen för då är det inte en kotte ute typ :D Hade du tagit några lektioner eller ska du bara köra med Simon? kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *