Lite kan man pusta ut

Något som vart bra idag (förutom att bussen var i tid, se inlägg nedan) så var det att lillebrors svullnad i ansiktet gått ner så pass att han fick operera sig (han skulle ha opererats i torsdags men då var det fortfarande alldeles för svullet). Ett steg i rätt riktning efter misshandeln förra lördagen. Stackars, stackars lillebror. ♥

Jag är så himla arg för det som hänt, och ständigt så får man höra så sjuka saker som hänt efter. Som personen som startade en facebookgrupp om vilken man ”höll på”. Hur okänslig kan man vara?! Eller att den personen som var mest inblandad i misshandeln fotade sina blodiga händer efter (eller om det var någon annan som gjorde det åt personen, det vet jag inte, vet bara att det finns bilder på blodiga händer). Fast iofs, det var väl kanske bra, för de bilderna ligger hos polisen nu…

Nu tror jag ju verkligen inte på våld. Men jag hoppas att personerna får ett straff snart och att det inte drar ut på tiden! Mest hoppas jag på att det blir någon form av vård för dem, för de behövs nog. Vad jag hört så kommer de från väldigt trassliga familjeförhållanden. FAST det är INGEN ursäkt för vad de gjort. Läskigt med folk som saknar gränser.

Nu ska jag fixa någonting att äta och sen blir det sängen. Känner mig febrig och konstig, men det kanske bara är inbillning för att jag vet att jag fått borrelia.

Natti!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *