Lite från kvällen och lite från helgen

Mamman tänkte försöka sitta lite vid datorn medans barnet lekte så fint med sina My Little Ponys (hon leker så bra med dem just nu, oftast är det dom som hon plockar fram) men det tog två sekunder, och sen hade ponysarna övertagit datorn. Så kan det gå!

Så då tänkte mamman att hon kunde fota lite, men lilla trollungen som inte vill vara med på kort längre kunde bara fångas på två av typ hundra kort… Tänk så lätta de var att fota när de var bebisar… ;-) Fina lussekattströjan som hon har på sig har fått byta plats i garderoben och hör numera till pyjamaserna. Känns ju lite ”out of date”. Hihi.

Annars så är jag ju mycket nöjd med den här helgen. Vi hade mycket trevligt fikabesök i form av Linda (min gamla jobbarkompis) och hennes Amanda och lilla Klara. Amanda och Tuva gick riktigt bra ihop så det var kul att se. Nästa gång åker vi och hälsar på dem. :-)

Sen har vi ju tillbringat resten av helgen i Söderbärke och det har vart toppen. :-) Natten tills i natt sov Tuva hos farmor och farfar och det hade gått suveränt. Så både jag och Simon fick sova OCH sovmorgon. LYX! Sen var vi ju ut och åt i lördagskväll, och så har vi FYNDAT (ja, FYNDAT med versaler) till hemmet. Men mer om det sen.

Tuvas bästa med helgen var nog playdaten i fredags, stalletbesöket i lördags, att baka med farmor och sen att bada i farmor och farfars stooooora badkar. Hihi, det var stora tårar när vi skulle åka hem. Hon älskar verkligen att vara hos sin farmor och farfar. ♥

Nope, nu ska jag krypa ner i min säng och läsa lite.

Borta bra men hemma bäst. ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *